Om mig

Jag driver idag Beauty and nailart by Emine, som är en skönhetssalong som erbjuder skönhetsbehandlingar från topp till tå! Mitt mål är att ständigt utvecklas, lära nytt och bli duktig på det jag gör, för att Du ska kunna bli 100% nöjd! Omtanke, service och ett personligt bemötande är några ord som beskriver mitt möte med mina kunder.

Viljan och lusten att skapa, att få vara kreativ, har alltid funnits där. Sedan barndomen har skokartonger och svarta kalkyleringspapper från gamla brev varit mycket roligare än leksaker. Allt som gick att skapa med var en inspirationskälla, vilket är det mesta! Kanske just det ovissa i vad det skulle bli var det som lockade. Många olika material, tekniker och handarbeten har testats genom åren, men det gemensamma har varit att få arbeta med händerna, vilket är det roligaste!

Så småningom hittade jag min nisch och landade i det, vilket är att skapa konst på naglar! Det var så det hela började när jag startade Nailart by Emine, som det hette från början, år 2014.

Länge var företaget endast en hobby, vid sidan av mitt arbete som förskollärare och specialpedagog. Men viljan att lyckas i alla sina roller blir ibland för stor och man måste välja. Valet var enkelt...och idag fokuserar jag endast på företaget, drömmen!

Jag förstod också med tiden att i salongen fick jag inte endast syssla med det jag älskar, utan även träffa så många underbara människor, ta del av olika livsöden och skapa fina relationer, vilket visade sig också vara något jag uppskattade väldigt mycket. Flera år tillsammans med mina kunder har relationen terapeut-kund blivit så mycket mer än bara just det! Därför ser jag också ständigt fram emot alla nya kunder som kommer och att möta deras behov under en avkopplande stund i salongen.

Tack till alla Er, som bidrar till att hålla min dröm levande!


Behöver du kontakta oss?