Behandlingar

Massage

Just relax!

Klassisk svensk massage när den är som bäst! Unna dig en rygg- eller helkroppsmassage i en behaglig och rogivande miljö, där alla muskler från topp till tå masseras till lugn musik. Mjuka massagekoppar kan även komma att användas under massagen vid behov. Under massagen används Aloe Vera eller laveldelolja olja, som återfuktar din hud och gör den mjuk

Massagen avslutas till det avkopplande och lugnande ljudet från regn-pinnen, som imiterar ljudet av regn och porlande vatten.

Efteråt kan du åtnjuta en kopp varm te eller citronvatten om du vill. Du lämnar salongen totalt avslappnad, samtidigt som du känner dig full av ny energi!


Boka

Ekologisk Ansiktsbehandling

Don´´ t panic, it´ s organic!

En avkopplande och skön stund bara för dig!
100% naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter väljs ut med omsorg efter en hudanalys, speciellt anpassade för just din hudtyp. I en avkopplande miljö får ditt ansikte en fräscht doftande rengöring, skonsam peeling följt av en lermask. Medan maskens alla goda effekter absorberas av din hy, får du ett avslappnande dekolletage, nack- och huvudmassage med lavendelolja. Behandlingen avslutas med an återfuktande kräm tillsammans med en ansiktsmassage.

Efter denna lugna stund lämnar du salongen med en känsla av en ren och fräsch look. I denna behandling används svensktillverkade produkter från Rosenserien. De skonsamma produkterna är väldigt effektiva i att hjälpa huden att återhämta, skydda och förnya sig på en naturlig väg - med minsta möjliga miljöpåverkan!


Boka

Diamantslipning

Shine bright like a diamond!

Få en kristallklar och skinande hy med Microdermabrasion, även kallad diamantslipning!

Denna prisvärda och verksamma behandling är en slags mekanisk peeling, där en diamantbeklädd stav försiktigt polerar det översta hudlagret, samtidigt som ett vakuum suger upp de döda hudcellerna. Microdermabrasion passar alla åldrar och på de flesta hudtyper.

Diamantslipning bidrar till ökad produktion av kollagen, som är ett protein i huden som ger spänst, slätare hy och bidrar till cellförnyelse. Behandlingen används med fördel till att minska synligheten av hudbristningar och pigmenteringar, fina linjer och rynkor, behandla acneärr och minska eller eliminera förstorade porer.

Redan efter första behandlingen ses och känns ett resultat av lenare hy och för en optimal och långvarig effekt rekommenderas en kur på minst 5 behandlingar. Efter behandlingen finns ingen återhämtningstid men återfuktande kräm rekommenderas efteråt. Eventuellt kan lätt rodnad uppkomma, som lägger sig efter en timme.


Boka

Nålfri Trådlyft & Nålfri Microneedeling

A younger U!

Nålfri trådlyft är en banbrytande icke-invasiv lyftbehandling från Sydkorea, som använder patenterade teknologier som TDN-tunnling och nanoskalade smälttrådar för att lyfta slapp hud, förbättra dess elasticitet, synligt minska rynkor, öka hundens densitet och volym samt dra ihop porerna och förbättra hudstrukturen. Dessutom stimuleras den naturliga kollagenproduktionen och visar ökande resultat under de 3 veckorna efter en behandling. Eftersom behandlingen är icke-invasiv behövs ingen återhämtningstid och du kan gå till jobbet direkt efter. 4 behandlingar med ca 2 v. mellanrum rekommenderas för ett mer varaktigt resultat. 

Nålfri microneedeling (bio microneedeling) använder havssvampar (spiklar) från icke kontaminerade havsområden, vars aktiva ingredienser varsamt tränger in i huden genom varsam massage genom duttning. När de är inne i huden, stimulerar de cellerna och bearbetar problemen i upp till 72 timmar. Denna process exfolierar effektivt bort döda hudceller, reglerar talgproduktionen och bekämpar aknebakterier. Dessutom ökar den cellmetabolismen i epidermis, vilket ger enastående resultat för en mängd olika hudproblem. Dessa inkluderar akne, hyperpigmentering, reduktion av rynkor och ärr, minimering av fina linjer samt förbättrad hudton och en strålande glashudslook. Efter behandlingen kan huden bli röd och känslig. Du kan känna spiklarna som en stickande känsla i huden i upp till 72 timmar. Därför får du inte röra huden under 8 timmar efter behandlingen och endast dutta in eftervårdsprodukter och inte gnugga! Undvik dessutom direkt solexponering, alkohol och extrem träning under de 3 dagarna efter behandlingen. Skalning/fjällning av huden kan ske inom 3 till 7 dagar efter proceduren. 4 behandlingar med ca 2 v. mellanrum rekommenderas för ett mer varaktigt resultat. 

Fuktbomben (nålfri carboxy) är en behandling som fyller och återfuktar huden genom att stimulera vattenceller. Det håller fukten inlåst i hudcellerna, förbättrar hudens motståndskraft och får huden att stråla. Fuktbomben ger en len och strålande hud som succesivt naturligt ökar volymen i huden. Hudtorrhet uppstår ofta när aquaporinerna inte fungerar optimalt. Aquaporiner, även kallade vattenkanaler, är membranproteiner som selektivt underlättar transporten av vatten in och ut ur cellerna. Om aquaporinerna är aktiva, upplevs huden som väl återfuktad utan att kännas stram. Fuktbomben öppnar dessa vattenkanaler genom att öka kroppstemperaturen, samtidigt som den detoxar huden genom att stimulera de parasympatiska nerverna. Dessutom återställer den hudens förmåga att bevara fukt med hjälp av ämnen som NMF (Natural Moisturizing Factor). Denna process leder till snabb syretillförsel, förbättrad hudelasticitet och överlag bättre hudhälsa. Rekommenderas som en del av din regelbundna hudvårdsrutin, förslagsvis en gång i månaden för att bibehålla en optimal nivå av återfuktning och syresättning för hudcellerna. Ingen återhämtningstid.


Boka 

Öronhåltagning/Piercing Näsa & Navel

Something new!

Du kan enkelt, skonsamt, snabbt och ljudlöst ta hål i öron, näsa och navel hos oss! Med dessa allergianpassade, sterila och hudvänliga smycken kan du känna dig säker! Smyckena är i kvalitetsmaterial såsom titan (nickelfritt), kirurgiskt stål och äkta guld med läcker design, där utformningen tillåter luften cirkulera runt det nytagna hålet, vilket underlättar läkningsprocessen. Efterbehandling ingår.


Boka

Sugaring/Vaxning

Silky smooth!

Få len, peelad och hårfri hud i upp till 4 veckor med sockervaxning. Vaxet stryks på mothårs och dras av medhårs vilket gör att man inte riskerar några brutna hårstrån. Detta resulterar i att huden blir hårfri längre, minskar inåtväxta hårstrån och huden lämnas både mjuk och peelad.

Sockervaxet skadar ej huden då inga levande hudceller fastnar på sockervaxet och hårstråna som växer ut förtunnas. Sockervaxet är 100% naturligt och består av socker, vatten och citron. Den innehåller inga allergiframkallande ämnen och är snäll mot känsligare områden som tex bikinilinjen.


Boka

Make-up

Make-up = Skincare!

Glo Skin Beauty´´s mineralsmink ger en naturligt vacker finish, samtidigt som huden får en välgörande boost av antioxidanter och vitaminer!

Glo Skin Beauty´s närande mineralsmink fungerar som en förlängning av din dagliga hudvård, med tanke på att alla produkterna är berikade med den välgörande signaturformulan bestående av A-, C-, och E-vitamin, grönt te extrakt och SPF 18! Alltså är det bättre att ha denna  make-up på huden än ingenting alls.

Mineraler vill vara fria och täpper därför inte heller till dina porer, du vårdar och skyddar din hud samtidigt som du kan framhäva din egna unika look. Oavsett om det är till vardag eller fest erbjuder vi sminkning för alla tillfällen!

För den som vill kan kan man nu även boka en privat make-up lektion! Utmana dig själv, om du är den som aldrig sminkar dig, eller för den som är van, utveckla och finslipa dina smink-kunskaper ytterligare med denna en till en lektion!


Du kan även shoppa smink (på beställning), samtidigt få råd, tips och hjälp att hitta rätt produkter och nyanser för just dig! Boka din privata, kostnadsfria shoppingstund, där du i lugn och ro kan testa, titta och hitta de rätta produkterna för dig!


Boka 

Lashlift & Browlift

Higher up please!

Framhäv dina ögon, se piggare ut och slipp mascaran genom att få dina egna naturliga fransar böjda och färgade med Lashlift. Resultatet är hållbart upp till 12 veckor och återbesök rekommenderas efter 8-10 veckor. Glöm inte ögonbrynen som ramar in ansiktet. Nu kan du få dem stylade och formade med Browlift. Denna behandling lyfter brynens strån och ger ett fylligare intryck och självklart ingår färgning & plock! Boka gärna som kombo-behandling och få ett helhetsresultat för dina ögon och bryn!
Finns även möjlighet att endast plocka, forma och färga brynen.


Boka

Naglar & Tår

B Uniq!

Få unikt designade naglar med EMI:s produkter, där du får hållbara naglar som inte gulnar i solsken och slipper den brännande känslan i lampan. Nageln förlängs direkt med gelénmallar (inga tippar). Du kan också känna dig trygg med att rätt produkter används av hygieniska skäl innan nagelbyggningen och vid övriga behandlingar. I behandlingen ingår putsning av nagelband, nagelförlängning och uppbyggnad med gelé, valfri design och färg och dekorationer. Avslutas med nagelbandsolja & handkräm. Återbesök rekommenderas efter 4-5 veckor.

Är du däremot nöjd med din naturliga längd på nagel och istället vill stärka upp och ha hållbar färg på naglarna är gellack ett bra alternativ för dig. Återbesök rekommenderas efter 4-5 veckor.

Gellack passar även utmärkt på tånaglarna, för en långvarig färg och glans! Du kan även boka fotspa lyx, där vi förutom gellackningen av tårna, även filar hälarna, peelar fötterna och badar fotbad med fotsalt. Upplev känslan av lena, fina fötter och superglansiga tånaglar som håller heeela sommaren!


Boka

Head Spa

The BEST treatment EVER, they say!

En exklusiv behandling för knoppen och själen! En varm och behaglig behandling för hår och hårbotten. Garanterat mycket huvudmassage, pillande och kliande i håret. Behandlingen börjar med det avslappnande ljudet från regnpinnen, följt av huvudmassage, shamponering, inpackning, massage av dekolletage, nacke och axlar. Vi avslutar som vi började med ljudet av vågor från regnpinnen.

Efter behandlingen med total avslappnings-upplevelse, känner du dig som en ny människa! Populär bland alla åldrar!


Boka

Temakväll/Tjejkväll

Bubbly atmoshpere!

Tema: Ansiktsritual

Ett perfekt sätt att umgås på med gänget! För möhippan, födelsedagen, AW eller helt enkelt bara för att träffas och ha det trevligt! Under kvällen får ni utföra en ansiktsbehandling på er själva med guidning av mig. Efter en hudanalys, som du också får göra på dig själv efter genomgång av huddtyper, följer rengöring, peeling, mask och avslutas med återfuktande kräm. Under kvällen bjuds på var sitt glas bubbel och gott tilltugg. Fritt att ta med mer egen dricka! Aktiviteten varar ca 1,5-2 h.

Finns speciella önskemål eller idéer skräddarsyr vi såklart efter det. Det kan exempelvis vara en sminkning av någon speciell person som firas eller andra överraskningar under kvällen...

För bokning ring 0762654242 eller maila nailartbyemine@gmail.comBoka

Övrigt

Eftersom jag som professionell utövare värnar om Din tid och vill ge Dig den bästa upplevelsen & bemötandet, så avbryter jag inte en pågående behandling för att svara i telefon, sälja produkt, boka tid med kund, eller ta emot spontana kundbesök. Och eftersom jag nästan alltid är upptagen med behandling så finns tyvärr inte möjligheten att hjälpa kunder med frågor eller produkt-shopping spontant på salongen. Därför finns möjligheten att istället boka en kostnadsfri konsultation- eller shopping-stund. 

(Svarar såklart i mob. och på sms när jag har möjlighet eller ringer tillbaka samma dag. Ni kan också nå mig på mail eller via DM på Instagram)

30 min en till en-tid för att ställa frågor om behandlingar eller att titta och testa hudvårds- och sminkprodukter! Oavsett så hjälper jag dig!

Välkomna, mvh Emine


Boka

Boka din behandling nu