Behandlingar

Massage

Just relax!

Klassisk svensk massage när den är som bäst! Unna dig en rygg- eller helkroppsmassage i en behaglig och rogivande miljö, där alla muskler från topp till tå masseras till lugn musik. Mjuka koppar kan även komma att användas under massagen vid behov. Under massagen används Aloe Vera olja, som återfuktar din hud och gör den mjuk

Massagen avslutas till det avkopplande och lugnande ljudet från regn-pinnen, som imiterar ljudet av regn och porlande vatten.

Efteråt får du citronvatten att dricka. Du lämnar salongen totalt avslappnad, samtidigt som du känner dig full av ny energi!

Boka

Ekologisk Ansiktsbehandling

Don´t panic, it´s organic!

En avkopplande och skön stund bara för dig!
100% naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter väljs ut med omsorg efter en hudanalys, speciellt anpassade för just din hudtyp. I en avkopplande miljö får ditt ansikte en fräscht doftande rengöring, skonsam peeling följt av en lermask. Medan maskens alla goda effekter absorberas av din hy, får du ett avslappnande dekolletage, nack- och huvudmassage med jojobaolja. Behandlingen avslutas med an återfuktande kräm tillsammans med en ansiktsmassage.

Efter denna lugna stund lämnar du salongen med en ren och fräsch look och känsla. I denna behandling används svensktillverkade produkter från Rosenserien. Denna ansiktsbehandling finns även för män där istället produkter från SWEDEN Eco används. De skonsamma produkterna är väldigt effektiva i att hjälpa huden att återhämta, skydda och förnya sig på en naturlig väg - med minsta möjliga miljöpåverkan!

Boka

Diamantslipning

Shine bright like a diamond!

Få en kristallklar och skinande hy med Microdermabrasion, även kallad diamantslipning!

Denna prisvärda och verksamma behandling är en slags mekanisk peeling, där en diamantbeklädd stav försiktigt polerar det översta hudlagret, samtidigt som ett vakuum suger upp de döda hudcellerna. Microdermabrasion passar alla åldrar och på de flesta hudtyper.

Diamantslipning bidrar till ökad produktion av kollagen, som är ett protein i huden som ger spänst, slätare hy och bidrar till cellförnyelse. Behandlingen används med fördel till att minska synligheten av hudbristningar och pigmenteringar, minska fina linjer och rynkor, behandla acneärr och minska eller eliminera förstorade porer.

Redan efter första behandlingen ses resultat och för en optimal och långvarig effekt rekommenderas en kur på minst 5 behandlingar. Efter behandlingen finns ingen återhämtningstid och återfuktande kräm rekommenderas. Eventuellt kan lätt rodnad uppkomma, som lägger sig efter en timme.

Behandlingen kan med fördel lyxas till i kombination med en light kemisk peeling (12%) som ytterligare förstärker diamantslipningens goda effekter.

Boka

Kemisk peeling

Skäm bort dig själv med en enastående effektiv ansiktsbehandling med en lång rad goda effekter! Den utförs med naturliga syror (AHA samt BHA), som bland annat exfolierar hudytan och lämnar en nyare, friskare hud, pumpad med fukt. Behandlingen passar alla åldrar, hudtyper och hudtillstånd.
AHA (Alpha Hydroxy Acid) passar alla hudtyper och är ett samlingsnamn för bla glykolsyra, mjölksyra, mandelsyra, citronsyra och äppelsyra. Syran exfolierar hudytan, ger lyster, förbättrar hudstrukturen, pumpar huden med fukt samt främjar cellförnyelsen, vilket gör att cellerna blir tätare och mer kompakta vilket bidrar till minskade linjer och rynkor. Produktionen av kollagen och elastin stimuleras.
BHA (Beta Hydroxy Acid) eller salicylsyra är oljelöslig och utvinns ur vide träd. Dess antiinflammatoriska egenskaper lämpar sig för fet hy då den återställer hudens renhet och klarhet. Den kontrollerar även överdriven oljeproduktion som orsakar akne och rosacea samt löser upp talgen och pormaskarna. Syran ger lyster och slätar ut ojämn ansiktston och kan minska utseendet på kirurgiska ärr och pigmenteringar. Samtidigt som den påskyndar cellförnyelsen i överhuden, minimerar den också fina linjer och rynkor.


Boka 

Öronhåltagning/Piercing Näsa & Navel

Du kan enkelt, skonsamt, snabbt och ljudlöst ta hål i öron, näsa och navel hos oss! Med dessa allergianpassade, sterila och hudvänliga smycken kan du känna dig säker! Smyckena är i kvalitetsmaterial såsom titan (nickelfritt), kirurgiskt stål och äkta guld med läcker design, där utformningen tillåter luften cirkulera runt det nytagna hålet, vilket underlättar läkningsprocessen. Efterbehandling ingår.


Boka

Sugaring/Vaxning

Få len, peelad och hårfri hud i upp till 4 veckor med sockervaxning. Vaxet stryks på mothårs och dras av medhårs vilket gör att man inte riskerar några brutna hårstrån. Detta resulterar i att huden blir hårfri längre, minskar inåtväxta hårstrån och huden lämnas både mjuk och peelad.

Sockervaxet skadar ej huden då inga levande hudceller fastnar på sockervaxet och hårstråna som växer ut förtunnas. Sockervaxet är 100% naturligt och består av socker, vatten och citron. Den innehåller inga allergiframkallande ämnen och är snäll mot känsligare områden.

Boka

Make-up

Make-up=Skincare!

Glo Skin Beauty´´s mineralsmink ger en naturligt vacker finish, samtidigt som huden får en välgörande boost av antioxidanter och vitaminer!

Glo Skin Beauty´s närande mineralsmink fungerar som en förlängning av din dagliga hudvård, med tanke på att alla produkterna är berikade med den välgörande signaturformulan bestående av A-, C-, och E-vitamin, grönt te extrakt och SPF 18! Alltså är det bättre att ha denna  make-up på huden än ingenting alls.

Mineraler vill vara fria och täpper därför inte heller till dina porer, du vårdar och skyddar din hud samtidigt som du kan framhäva din egna unika look. Oavsett om det är till vardag eller fest erbjuder vi sminkning för alla tillfällen

Du kan även shoppa smink på beställning, samtidigt få råd, tips och hjälp att hitta rätt produkter och nyanser för just dig! Boka din privata, kostnadsfria konsultation/shopping, där du i lugn och ro kan testa och titta på produkterna.

Boka 

Lashlift & Browlift

Framhäv dina ögon, se piggare ut och slipp mascaran genom att få dina egna naturliga fransar böjda och färgade med Lashlift. Resultatet är hållbart upp till 12 veckor och återbesök rekommenderas efter 8-10 veckor. Glöm inte ögonbrynen som ramar in ansiktet. Nu kan du få dem naturligt stylade och formade med Browlift. Denna behandling lyfter brynens strån och ger ett fylligare intryck och självklart ingår färgning & plock!
Finns även möjlighet att endast plocka, forma och färga brynen.

Boka

Naglar & Tår

Få unikt designade naglar med EMI:s produkter, där du får hållbara naglar som inte gulnar i solsken och slipper den brännande känslan i lampan. Nageln förlängs direkt med gelénmallar (inga tippar). Du kan också känna dig trygg med att rätt produkter används av hygieniska skäl innan nagelbyggningen och vid övriga behandlingar. I behandlingen ingår putsning av nagelband, nagelförlängning och uppbyggnad med gelé, valfri design och färg och dekorationer. Avslutas med nagelbandsolja & handkräm. Återbesök rekommenderas efter 4-5 veckor.

Är du däremot nöjd med din naturliga längd på nagel och istället vill stärka upp och ha hållbar färg på naglarna är gellack ett bra alternativ för dig. Återbesök rekommenderas efter 4-5 veckor. Gellack passar även utmärkt på tånaglarna, för en långvarig färg och glans!

Boka

Boka din behandling nu