Behandlingar

Ekologisk Ansiktsbehandling

Don´t panic, it´s organic!

En avkopplande och skön stund bara för dig!
100% naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter väljs ut med omsorg efter en hudanalys, speciellt anpassade för just din hudtyp. I en avkopplande miljö får ditt ansikte en fräscht doftande rengöring, skonsam peeling följt av en lermask. Medan maskens alla goda effekter absorberas av din hy, får du ett avslappnande dekolletage, nack- och huvudmassage med jojobaolja. Behandlingen avslutas med an återfuktande kräm tillsammans med en ansiktsmassage.

Efter denna lugna stund lämnar du salongen med en ren och fräsch look och känsla. I denna behandling används svensktillverkade produkter från Rosenserien. Denna ansiktsbehandling finns även för män där istället produkter från SWEDEN Eco används. De skonsamma produkterna är väldigt effektiva i att hjälpa huden att återhämta, skydda och förnya sig på en naturlig väg - med minsta möjliga miljöpåverkan! 

Diamantslipning

Shine bright like a diamond!

Få en kristallklar och skinande hy med Microdermabrasion, även kallad diamantslipning!

Denna prisvärda och verksamma behandling är en slags mekanisk peeling, där en diamantbeklädd stav försiktigt polerar det översta hudlagret, samtidigt som ett vakuum suger upp de döda hudcellerna. Microdermabrasion passar alla åldrar och på de flesta hudtyper.

Diamantslipning bidrar till ökad produktion av kollagen, som är ett protein i huden som ger spänst, slätare hy och bidrar till cellförnyelse. Behandlingen används med fördel till att minska synligheten av hudbristningar och pigmenteringar, minska fina linjer och rynkor, behandla acneärr och minska eller eliminera förstorade porer.

Redan efter första behandlingen ses resultat och för en optimal och långvarig effekt rekommenderas en kur på minst 5 behandlingar. Efter behandlingen finns ingen återhämtningstid och återfuktande kräm rekommenderas. Eventuellt kan lätt rodnad uppkomma, som lägger sig efter en timme.

Behandlingen kan med fördel lyxas till i kombination med en light kemisk peeling (12%) som ytterligare förstärker diamantslipningens goda effekter.

Kemisk peeling

Skäm bort dig själv med en enastående effektiv ansiktsbehandling med en lång rad goda effekter! Den utförs med naturliga syror (AHA samt BHA), som bland annat exfolierar hudytan och lämnar en nyare, friskare hud, pumpad med fukt. Behandlingen passar alla åldrar, hudtyper och hudtillstånd.
AHA (Alpha Hydroxy Acid) passar alla hudtyper och är ett samlingsnamn för bla glykolsyra, mjölksyra, mandelsyra, citronsyra och äppelsyra. Syran exfolierar hudytan, ger lyster, förbättrar hudstrukturen, pumpar huden med fukt samt främjar cellförnyelsen, vilket gör att cellerna blir tätare och mer kompakta vilket bidrar till minskade linjer och rynkor. Produktionen av kollagen och elastin stimuleras.
BHA (Beta Hydroxy Acid) eller salicylsyra är oljelöslig och utvinns ur vide träd. Dess antiinflammatoriska egenskaper lämpar sig för fet hy då den återställer hudens renhet och klarhet. Den kontrollerar även överdriven oljeproduktion som orsakar akne och rosacea samt löser upp talgen och pormaskarna. Syran ger lyster och slätar ut ojämn ansiktston och kan minska utseendet på kirurgiska ärr och pigmenteringar. Samtidigt som den påskyndar cellförnyelsen i överhuden, minimerar den också fina linjer och rynkor. 

 

Öronhåltagning/Piercing Näsa & Navel

Du kan enkelt, skonsamt, snabbt och ljudlöst ta hål i öron, näsa och navel hos oss! Med dessa allergianpassade, sterila och hudvänliga smycken kan du känna dig säker! Smyckena är i kvalitetsmaterial såsom titan (nickelfritt), kirurgiskt stål och äkta guld med läcker design, där utformningen tillåter luften cirkulera runt det nytagna hålet, vilket underlättar läkningsprocessen. Efterbehandling ingår.

Sugaring

Få len, peelad och hårfri hud i upp till 4 veckor med sockervaxning. Vaxet stryks på mothårs och dras av medhårs vilket gör att man inte riskerar några brutna hårstrån. Detta resulterar i att huden blir hårfri längre, minskar inåtväxta hårstrån och huden lämnas både mjuk och peelad.

Sockervaxet skadar ej huden då inga levande hudceller fastnar på sockervaxet och hårstråna som växer ut förtunnas. Sockervaxet är 100% naturligt och består av socker, vatten och citron. Den innehåller inga allergiframkallande ämnen och är snäll mot känsligare områden.

Fettreducering

Reducera fettsamlingar på oönskade ställen på kroppen med serumbehandling! Bli exempelvis kvitt dubbelhakan. Fettet minskar direkt efter en behandling och en utrensningsprocess påbörjas i kroppen där fettreduktionen fortgår även efter behandlingen. Behandlingen utförs med hyaluronpen, där det fettreducerande serumet förs direkt in i huden utan injektioner. Beroende på utgångsläge kan mer än en behandling krävas.

Lashlift & Browlift

Framhäv dina ögon, se piggare ut och slipp mascaran genom att få dina egna naturliga fransar böjda och färgade med Lashlift! Resultatet är hållbart upp till 12 veckor och återbesök rekommenderas efter 8-10 veckor. Glöm inte ögonbrynen som ramar in ansiktet! Nu kan du få dem naturligt stylade och formade med Browlft. Denna behandling lyfter brynens strån och ger ett fylligare intryck och självklart ingår färgning & plock!
Finns även möjlighet att endast plocka, forma och färga brynen.

Naglar & Tår

Få unikt designade naglar med Mistero Milanos produkter, där du får hållbara naglar som inte gulnar i solsken och slipper den brännande känslan i lampan. Nageln förlängs direkt med gelén på mallar (inga tippar). Du kan också känna dig trygg med att rätt produkter används av hygieniska skäl innan nagelbyggningen och vid övriga behandlingar. I behandlingen ingår putsning av nagelband, nagelförlängning och uppbyggnad med gelé, valfri design och färg och dekorationer. Avslutas med nagelbandsolja & handkräm. Återbesök rekommenderas efter 4-5 veckor.

Är du däremot nöjd med din naturliga längd på nagel och istället vill stärka upp och ha hållbar färg på naglarna är gellack ett bra alternativ för dig. Återbesök rekommenderas efter 4-5 veckor. Gellack passar även utmärkt på tånaglarna, för en långvarig färg och glans!

Boka din behandling nu